Hvalpeanvisningens fornemste opgave er, at vejlede måske kommende hvalpekøbere om hvilken ”størrelse” tolleren egentlig er, samt at henvise dem til mulige opdrættere.

En anden hovedopgave er at vedligeholde tollerklubbens hvalpeliste, hanhundeliste samt opdrætterliste. Dette gøres i tæt samarbejde med klubbens webmaster.

Klubbens nye hvalpeanviser er Ea Holmquist Jakobsen. Ea har, gennem et lange liv i lydighedsverdenen, stiftet bekendtskab med mange forskellige racer. Ea har Border collie samtidig med Tolleren Cico på 4 år.

Ea vil med sin kyndige hunde viden informere og fortælle om tollerens mange styrker, til kommende hvalpekøbere.

Er du interesseret i en tollerhvalp, kan du kontakte hvalpeanviseren, der også svarer på spørgsmål om racen m.v. Du kan kontakte hende på hvalpe@tollerklubben.dk eller mobil 40 40 52 02 (ikke sms). Du kan også finde en oversigt over nogle af racens opdrættere under “Avl og Opdræt” og kontakte dem direkte.

Vi anbefaler også at du, som kommende hundeejer, bruger tid på at sætte dig ind i hvad det betyder at have hund. Læs mere hos DKK: Skal du have hund?

Se her for at læse Avlsrestriktioner samt Avlsanbefalinger.
Se her for at læse klubbens Etiske Retningslinjer

Hvordan du får dine hvalpe på listen?

Kun hvalpe fra medlemmer af Dansk Nova Scotia Duck Tolling Retriever Klub optages på listen!

For at få dine hvalpe på listen skal du oprette en bruger her på siden. Denne bruger giver dig adgang til at oprette Hanhunde, Opdrætter og Hvalpekuld på siden. Når de er oprettede skal de godkendes af Hvalpeanvisningen inden de bliver synlige på siden. 

For Tollerklubbens hvalpeliste gælder desuden:

  • Opdrætteren kan indmelde sine hvalpekøbere til et favorabel kontingent, som årligt fastsættes af Tollerklubbens bestyrelse, se nærmere under kontingenter i prislisten.
  • Indbetalingen sker på Tollerklubbens bankkonto reg. nr.7046 konto 0128849. Samtidig sendes en mail til klubbens kasserer med oplysning om køberes navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Kassereren vil herefter sende besked til de nye hvalpekøbere om, at de er indmeldt i Tollerklubben af opdrætteren.
  • Kuldene står på listen, indtil de er 8 uger gamle, hvorefter de bliver slettet. Er hvalpene solgt inden da, skal opdrætteren rette henvendelse til hvalpeanvisningen og få kuldet slettet.
  • Er hvalpene ikke solgt, når de er 8 uger er gået, kan opdrætteren ugentligt forlænge annoncen. Dette skal ske ved skriftlig henvendelse til hvalpeanviseren.
  • Hvalpene kan maksimalt stå på listen til de er 1 år gamle.
  • Hvalpe, der er stambogsført på dispensation fra DKK, kan ikke optages på hvalpelisten pga. bestyrelsens politik omkring dispensationer.
  • Klubben forbeholder sig ret til at tage kuld af listen, hvis der opstår tvivl om kuldets ‘berettigelse’ på listen, og indtil denne tvivl er be- eller afkræftet.
  • Alle opdrættere bør stå til rådighed for snak om racen og mere specifikt om deres eget kuld.
  • Det er en forudsætning at DKK’s regler for stambogsføring og registrering overholdes. 

For opdrætterens (sælgers) og købers skyld anbefaler klubben, at der udarbejdes en skriftlig aftale mellem sælger og køber, hvoraf samtlige betingelser og vilkår for handelen fremgår. Klubben anbefaler DKK’s standard købekontrakt, som kan rekvirere gratis på DKK’s information. Såfremt der skulle opstå tvister mellem køber og sælger, som ikke kan løses i mindelighed, skal sagen indbringes for DKK’s klagenævn jvf. DKK’s anbefalinger for handel med hvalpe med DKK stambogsførte hvalpe.

Optagelsen på hvalpelisten er gratis.

Tollerklubben byder alle opdrætter, hvalpe og hvalpekøber velkommen og håber på, at hjemmesiden vil være til gavn og hjælp for alle parter

Kontakt Hvalpeanvisningen

 

Sikkerhedstjek