Der kan opstå en situation, hvor man ikke kan have sin hund mere p.g.a. nyt arbejde, bolig, sygdom etc.

Hvis hunden ellers er en både fysisk og mentalt sund hund, har man igennem denne ”Brugerservice” mulighed for at søge efter et nyt godt hjem til den.

Er man i en sådan situation kan man henvende sig til klubbens formand med detaljer omkring sig selv og hunden. Vi vil opfordre til, at der vedlægges et eller flere billeder af hunden, gerne taget fra siden og med hunden stående – så evt. interesserede kan danne sig et indtryk af den. Derefter vil disse blive lagt på hjemmesiden.

Interesseret?

Hvis du er interesseret i en af hundene skal du sende en mail til formand@tollerklubben.dk med en beskrivelse af hvem du er, hvilken hund du er interesseret i samt hvad man kan tilbyde omplaceringshunden.

Formanden vil så stå for den videre kontakt til ejerne af hunden, og efterfølgende som mellemmand indtil begge parter er klar til at udveksle oplysninger.

Vi skal for god ordens skyld gøre opmærksom på, at denne service IKKE er en salgsside og at der ikke kan kræves penge for hunden. Der kan evt. tages et mindre beløb for foder, kurv, legetøj mv. Det går alene – og primært – ud på at finde et egnet hjem og en god familie til hunden.

Vi håber fra bestyrelsens side, at dette tiltag vil hjælpe.