På generalforsamlingen i Vonge den 10. februar 2018 blev der valgt ny bestyrelse. Herunder har medlemmerne fået mulighed for at præsentere sig selv.

Marianne Kolind – Formand

Jeg har været medlem af kreds Nordjylland siden 2003, hvor jeg fik min første Toller, nærmest by accident.

Vi havde mistet vores gamle hund, en lille sort labradortæve på bare 7 år. Der var utroligt tomt i huset, efter hun var væk, og derfor søgte vi efter en ny hund. Tilfældigt kom jeg forbi en tollerbeskrivelse, på klubbens hjemmeside. Meldte mig ind i klubben og blev hurtigt kontaktet af en, som vidste, at der snart var hvalpe i Hjørring.

Vi fik Zeppo i sommeren 2003, og begyndte til tollertræning i Hjørring bjerge.

Da vi fik vores første toller, blev jeg lokket med en tur i beredskabet. Der skulle være en eller anden prøve for redningshunde. Vi skulle bare lige se, hvad man også kunne med hunde. Derfra startede en lang historie om redningshundetræning i Beredskabcenter Aalborg nu NOBR, Nordjyllands Beredskab.

Jeg sad som formand i Toll Nord fra 2008 til nytår 2017. Jeg kom i klubbens bestyrelse først som suppleant i et år og blev derefter valgt ind sidste år i bestyrelsen.

Lige nu har vi to tollere. Vores gamle veteran Creek Of Gold Attentional Arthur, der er 10 år, og Archibald – kaldet Frodo – på bare 3 år. Begge træner jeg med i NOBR, Toll Nord og DcH Hjørrings DKK-afdeling.

Derudover har jeg fuldtidsarbejde i en integreret 0-6 års institution, hvor jeg primært er tilknyttet børnehavedelen.

Jeg glæder mig til at møde jer alle ude i tollerverdenen.

Marianne Kolind
Tyttebærvej 13
9560 Hadsund
Tlf.:         +45 20 63 08 29
Email:     formand@tollerklubben.dk

Lars Møller – Næstformand

Jeg hedder Lars Møller og har haft tollere siden 1995 sammen med min hustru Gea Bos under kennelnavnet Toller’s Delight.

For tiden har vi 4 tæver i alderen 1–5 år.

Vores primære interesse med tollerne er så afgjort udstilling, men der trænes også schweiss og jagt med de 4-benede.

Jeg har i tidens løb bestridt alle poster i bestyrelsen – fra menigt medlem til formand – og har siddet i bestyrelsen i det meste af klubbens eksistens.

Fløjstrupvej 34, Fløjstrup
7100 Vejle
Tlf.:      +45 75 67 44 44
Email: lars@tollerklubben.dk

Johnny Selvig – Kasserer

Jeg bor i Allerød i Nordsjælland sammen med min kone, Tove, og Jolly, vores toller. Mine kompetencer ligger inden for økonomi og regnskab; men jeg kan alligevel ikke nære mig for at bidrage med input til at skabe, forbedre og formidle aktiviteter til alle klubbens medlemmer.

Jeg har siden generalforsamlingen i 2015 været medlem af bestyrelsen i Tollerklubben. Jeg har og varetager fortsat rollerne som kasserer og medlemsadministrator.

Jeg er vokset op med familieprægede hunde af forskellige og blandede racer. Tove og jeg har opdrættet tollerhvalpe siden 1993 til familier, der ønsker et aktivt samvær og udfordringer med tolleren som et nyt ”familiemedlem”. Vi har derfor lagt vægt på at bidrage til racens udbredelse med tollere, der er sunde, menneskevante og med et godt og roligt temperament.

Email: kasserer@tollerklubben.dk

Annette Schwartz Hansen – Sekretær

Jeg er 59 år og bor sammen med Bent-Ole. Vi har to voksne piger. Til daglig arbejder jeg på et trykkeri som DTP ansvarlig. Jeg var så heldig at få den bedste af alle de røde hunde, Luna, i 2011.

Luna er min første toller, før hende havde jeg en blanding mellem en border collie og en toller. Da jeg mistede hende, var jeg ikke i tvivl om, at min næste hund skulle være en toller.

Vi blev meldt ind i Tollerklubben i foråret 2012.  Vi begyndte at træne i Vallensbæk hos Hardy og sidenhen lydighed hos Brian. I 2014 blev vi præsenteret for schweissspor og blev bidt af det. Jeg sidder også som bestyrelsens repræsentant i spor udvalget.

Annette Schwartz Hansen
Mosede Engvej 7
2670 Greve
Tlf.:         +45 24 48 96 90
Email:     ash@tollerklubben.dk

Anette Hadenfeldt – Medlem

Vi er de lykkelige ejere af 2 dejlige tollere. Den ene, Joyful Toller’s Malte (Cosmo) på snart 9 år. Han har trænet lydighed og rally-lydighed, og nu er det schweissspor og nosework.
Den anden Happy Trail’s Alley Cat’s Karma som er 3 år gammel. Hun bliver trænet i lydighed, jagt og schweissspor.

I år 2017 blev jeg suppleant i bestyrelsen og var tilknyttet LP-udvalget. I år kom jeg ind i bestyrelsen som medlem.

Jeg har valgt at arbejde i Sundhedsudvalget, da sundhed er af stor betydning generelt, men også i avls arbejdet, hvilket jeg har skulle lære, da jeg har gjort min tæve klar til avl.

Jeg synes, det vil være helt perfekt, hvis man kan lave en vejledning i avlsarbejdet, samt en beskrivelse af de sygdomme, som kan ramme vores dejlige hunde.

Anette Hadenfeldt
Brostykkevej 45
2650 Hvidovre
Tlf.:         +45 20 23 45 75
Email:     ah@tollerklubben.dk

Charlotte Lindegaard Themsen – 1. Suppleant

Jeg er 43 år og gift med Jens. Vi har 2 dejlige teenagerdrenge.

Jeg fik min første toller for snart 6 år siden – Løvmosens Red Eleanor i daglig tale kaldet Nova.

Jeg er blevet meget optaget af avl, og Nova har fået 2 kuld hvalpe, hvoraf jeg i sidste kuld beholdt en tævehvalp, Lyra, der nu er 2 år gammel. Jeg har fået kennelmærke og kan nu lave hvalpe under navnet Red Starlight’s.

Jeg elsker at være aktiv med mine hunde og dyrker agility, jagttræning, lidt vildtspor, og udstilling.

Grete Munch – 2. Suppleant

Jeg bor i Hersom sammen med min mand Bjørn.

Jeg har haft toller siden 2002 og p.t. har jeg 4 tollere i alderen 8, 5, 3 år og en på 1 år – eget opdræt alle 4.

Min kærlighed/interesse for denne race er vokset igennem årene, og derfor ønsker jeg at være med til at gøre noget godt for racen. Jeg har været i bestyrelsen før og er nu tilbage for at bidrage til arbejdet for vores klub. Jeg ønsker at arbejde for en klub, der rummer plads til forskellighed, både for os mennesker, men også for hvad vi kan lave med vores dejlige tollere.