Ny Hjemmeside

Tollerklubben har fået en ny hjemmeside! Siden minder på mange områder om den gamle, men med opdateringer, som gerne skulle give en bedre oplevelse for både aktive brugere og besøgende på siden.

Nogle af opdateringerne på siden indebærer blandt andet at kalenderen er blevet opdateret, med et nyt mere overskueligt look og, forhåbentlig, er blevet mere brugervenlig.

Derudover er billedgallerier og albums blevet opdaterede med nye formater og funktioner. 

En større ændring er at man nu skal have en bruger her på siden, for at registrere sin hund på hanhunde listen eller registrere sig som opdrætter.

Siden har desuden fået en ny Webmaster, som vil stå for opdatering af siden samt vedligehold af sidens overordnede udseende. Den daglige drift af siden kommer klubben selv til at stå for, i den forstand at kredsene og udvalgene får bedre muligheder for at lave nyheds opslag, lægge billeder på siden og lignende.

I ”Go-Live” fasen vil siden have nogle kraftige farver, som ændres til noget mere subtilt, når siden er kommet rigtigt i luften. 
Hvis der er nogle spørgsmål eller kommentarer til siden, dens indhold eller funktionalitet, er du meget velkommen til at skrive til den nye Webmaster, David, på mailadressen webmaster@tollerklubben.dk.

Jeg håber I kommer til at nyde jeres nye side
Mvh. David, Webmaster