8. marts 2020: Træning med Per Rasmusen

Tid og sted: Slettevej, Sorø fra 9.30-ca. 16.00.

Kurset henvender sig til jer med hunde, der trænger til grundtræning. Alle tollere – uanset alder og erfaring er dog velkomne.

Træningen vil bestå af almindelig lydighed, grundlæggende træning af kontrakt, fri ved fod, ro på post m.m.

Der vil være aktivitetsøvelser til de, der ikke træner decideret jagttrænng med deres hund men som bare mangler nogle redskaber til at tilfredsstille hunden.

Den enkelte hundefører skal selv medbringe line/halsbånd (ingen seler), dummyer (hvis man har), vand til hunden og egen forplejning.

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at sende en mail til Per Rasmussen på altaigundogs@gmail.com samt betale et deltagergebyr på 250 kr. via MobilePay 51228718.

29. marts: Træning med Grete Munch (aflyst pga. for få tilmeldinger)

Tid og sted: Mariendalvej 10, Hersom, Hobro – 9.30 til ca. 16.00

Der er tale om grundlæggende “jagtlydighed”, og det er for tollere i alle aldre. Kurset vil dog nok mest henvende sig til den unge og uerfarne toller. Træningen vil omfatte “fri ved fod”, ro på post, opstart af apportering og aflevering samt at se andre arbejde uden stress.

Den enkelte hundefører skal selv medbringe line/halsbånd (ingen seler), dummyer (hvis man har), vand til hunden og egen forplejning.

Tilmelding sker ved at sende en mail til Grete Munch på kennelrednose@gmail.com samt betale et deltagergebyr på 250 kr. via MobilePay 53252655.