Tak for denne gang fra webmasteren
Tak for denne gang fra webmasteren

Tak for denne gang fra webmasteren

Så er det tid til at sige “Tak for denne gang”, da jeg har valgt at stoppe som webmaster.

Der ligger ikke noget drama bag, men blot et personligt ønske om at prioritere mere tid til mig selv og mine hunde.

Jeg har uden held søgt efter min afløser, og det betyder at klubben lige nu står uden webmaster. Derfor må du forvente nogle færre opdateringer af hjemmesiden og sikkert også nogle forsinkelser i offentligggørelsen af f.eks. referater, nye hvalpekuld og resultater her på siden. Hvis du har akut behov for at få noget lagt på siden, så tag fat i bestyrelsen.

Sidder du med lyst til at overtage opgaven som webmaster, så skynd dig også at tage fat i bestyrelsen. Jeg er sikker på at de tager imod tilbuddet med glæde.

Jeg vil glæde mig til at møde jer alle ude i den rigtige verden med vores tollere i 2024 – og ikke længere kun igennem en computerskærm som webmaster – og så er der kun tilbage at ønske jer alle et rigtig godt nytår!

Helle

Ved fortsat brug af denne side acceptere du brug af cookies samt sidens Privatlivspolitik. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close