TOLLERKLUBBEN HAR FÅET NY HVALPEANVISER
TOLLERKLUBBEN HAR FÅET NY HVALPEANVISER

TOLLERKLUBBEN HAR FÅET NY HVALPEANVISER

Vi er glade for at kunne byde Øyvind Arvesen velkommen som klubbens nye hvalpeanviser. Samtidig vil vi gerne takke de medlemmer, der har vist interesse for jobbet.

Øyvind skriver:

Ea har efter mange år som hvalpeanviser besluttet at stoppe, og der kommer jeg så ind i billedet som hendes afløser!

Det har nok ikke den store interesse for jer, der er medlem af klubben, da I nok allerede har en toller. Men jeg håber, jeg kan hjælpe nye tollerinteresserede hvalpekøbere godt i gang med et livslangt projekt .

Jeg er bosiddende midt på Djursland og har haft tollere i 5 år – Gaia på 5 år og Darwin på 3 år. Jeg bruger mine tollere til schweissspor, som er min store interesse!

God sommer til jer alle.

Mvh Øyvind

Ved fortsat brug af denne side acceptere du brug af cookies samt sidens Privatlivspolitik. Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close